ترکیب کلی آگهی :
شاید شما آگهی ای با این ویژگی ها بسازید : آغازی جذاب و پر کشش ، ساختاری منطقی با ترکیب بندی مناسب نماها و برخوردار از ارتباط مناسب کلمات و تصاویر . باهمه ی این ویژگی ها ، ممکن است که باز هم ، آگهی شما موفق نباشد . باید مراقب باشید که اصل ترکیب کلی آگهی رعایت شده باشد. یعنی ، تمام اجزای آگهی ، باید به شکلی مناسب با یکدیگر ترکیب شده باشند تا هدفی مشخص را بیان کنند . این هدف ، دادن اطلاعات مربوط به محصول ، به بینندگان است . داشتن داستان جذاب که عناصری پراکنده دارد ، کافی نیست . داستان باید کاملا در خدمت بیان ویژگی های محصول باشد . در پایان آگهی ، باید اطلاعات مربوط به محصول را کامل کرده باشید . محققان تبلیغات توصیه می کنند که اطلاعات مربوط به محصول را با عناصر روایی آگهی کاملا پیوند بزنید.
به ندرت می توان محصولاتی یافت که به طور ذاتی جذاب باشند . اگر چنین محصولاتی در آگهی نشان داده شوند ، خود به خود توجه بینندگان را جلب می کنند . با این وجود ، باید برای حضور محصول در آگهی ، ذهن بینندگان را آماده کنید . شما می توانید با معرفی محصول ، در بینندگان احساس نیاز به آن را به وجود آورید . باید محصول را در متنی ویژه قرار دهید . به نحوی که مصرف کننده احساس کند که با آن مرتبط است . مثلا یک آگهی مربوط به دستمال کاغذی را در نظر بگیرید ( سازندگان محصول خیلی به دنبال رقابت آن با محصولات دیگر نیستند ). در نخستین نمای آگهی مذکور ، یک بسته دستمال کاغذی دیده می شود ، گوینده شروع به صحبت می کند :” این دستمال جدید ، کاملا نرم است . اگر سرما خورده باشید و بینی تان گرفته باشد ، هنگام استفاده از این دستمال ها ، احساسی بسیار خوشایند دارید .”
اما اگر بخواهید همین محصول را به شکلی رقابت برانگیز تبلیغ کنید ، آگهی شما تغییر خواهد کرد . در این صورت ، آگهی با تصویر مردی ناراحت شروع می شود و گوینده نیز می گوید :” اگر شما سرما خورده باشید و بینی تان گرفته باشد ، حتما به دستمال کاغذی نرمی احتیاج دارید .” آن مرد ناراحت ، به عنوان بیننده ، حرف گوینده را تایید می کند و سرش را تکان می دهد. سپس گوینده ادامه می دهد :” این محصول جید ، بسیار نرم است .”
برای معرفی محصول در آگهی ، علاوه برا ایجاد حس نیاز در بیننده ، می توانید به شکلی نمایشی ، کنجکاوی بیننده را برانگیزید یا در او تعلیق ایجاد کنید .